Design/oblikovanje vseh vrst tiskovin

V ekipi Letaki.com vam nudimo in zagotavljamo profesionalne in celovite grafične rešitve za tisk. Uporabljamo vrhunsko programsko in strojno opremo, za hiter prenos podatkov pa svoj FTP strežnik.

Zagotavljamo vam visoko kvaliteto grafičnega oblikovanja najrazličnejših tiskovin, kot so: letaki, vizitke, plakati, dopisni listi, brošure, koledarji, katalogi, vabila in vse vrste nalepk, ipd.

Ker se trudimo, da bi ustvarili kar najboljše grafične podobe po vaših željah, dodamo tudi naše kreativne in inovativne ideje, ter med celostnim procesom oblikovanja tesno sodelujemo z naročnikom in tako skupaj ustvarimo kvaliteten in prodoren izdelek.

Glede na zgoraj navedeno, nam lahko posredujete vaše ideje in osnutke, katere bomo glede na vaše zahteve in želje spremenili v grafično predlogo za tisk, v kolikor pa ste že projekt pripravili deloma sami, vam lahko zagotovimo uspešno dokončanje projekta z dodatno izdelavo filmov, slik in tiskom.

Sodelujemo le z najboljšimi oblikovalci, saj se zavedamo, da je pogoj za izdelavo najboljšega končnega izdelka predvsem v kvalitetni pripravi datotek za tisk, zato se trudimo in skupaj ustvarjamo najboljše za vas.

Oblikovanje, dodelava in grafično pripravo zaračunamo glede na porabljen čas po veljavnem ceniku. V ceno sta všteti dve (2) korekturi, vsaka nadaljnja korektura se zaračuna skladno z veljavnim cenikom.